Vibyggerhus.dk | Vores bedste råd | Nyttige Links

Vores bedste råd til jer, der har skrevet under med HusCompagniet


Morten Storm Dalsgård

Vær også ekstra opmærksom på uventede telefonsamtaler med HusCompagniet og underlevenrandørere! Vi har ufattelig mange gange oplevet, at blive ringet op uden varsel, af en håndværker, der står i huset -og blive bedt om at skulle træffe store beslutninger 'her & nu', ellers vil de bare lavet det, som de nu mener, at det skal være. Få evt. skrevet ind i kontrakten, at I skal have rimelig responstid, til at tage beslutninger som HusCompagniet har glemt at få på plads, inden byggeriet startede.

Vi kan nævne, at HusCompagniet skrev dette i vores kontrakt. Vi håber de har fjernet det i jeres ;-)

Mundeligt

Vi har vendt dette med vores advokat. Han fortalte, at en mundtlig aftale selvfølgelig er gældende/bindende -også i byggebranchen -og også selvom HusCompagniet har forsøgt at direkte fraskrive det. Det står helt for vores egen regning, men vi finder det grænsende til manipulation fra HusCompagniets side af, at de bevidst forsøger at vildlede deres egne kunder omkring rettigheder.

Andringer

Bemærk yderligere, at det ifølge HusCompagniet ikke var tilstrækkeligt for os, at vi havde fået tilføjet det anerkendte danske Nilan varmegenvindingsanlæg specifikt under punktet, hvori der i vores kontakt står
'Hvor der i nedenstående beskrivelse er indregnet tillæg tilsidesættes kontraktens samt materialebeskrivelsens enkelte punkter.'
De prøvede alligevel at ændre anlægget til det billigere og for os helt ukendte mærke Zehnder, under en falsk påstand om, at Nilan ikke lever op til lovkravene ved 3 badeværelser. Og det endda uden at informere os om ændringen.


TagVinduer

FormelBuget

Det 'Samlede købsbudget', som HusCompagniet udarbejder, er formelt udfærdiget og ligner en kontrakt, med både ægte underskrift og logo'et 'Kom trygt i hus' -vi tænker 'falsk tryghed'... Selvfølgelig skrevet uden beregning og uden ansvar for os!


Ovenstående punkter er som vi har forstået dem, så rådfør dig altid med din egen advokat, byggesagkyndig, bank mv!

 

1270